ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ? CLICK HERE
Δευτ. - Παρ.: 9:00 - 18:00
Σαβ. - Κυρ. Κλειστά
+30 6980 096 800
ΕΣΚ
Ελ. Βενιζέλου 104, Καλλιθέα
Διεύθυνση
Πιστοποιημένα Προγράμματα Εκπαiδευσης Τεχνικών Ασφαλεiας

Πιστοποιημένα Προγράμματα Εκπαiδευσης Τεχνικών Ασφαλεiας

Η Άνοδος υλοποιεί ειδικά σεμινάρια κατάρτισης για την επιμόρφωση εργοδοτών και εργαζομένων σε θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας.


Η «Άνοδος Εκπαιδευτική Συμβουλευτική»είναι ένας σύγχρονος και ιδιαίτερα δυναμικός Οργανισμός, ο οποίος εξειδικεύεται στην Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, στην Επαγγελματική Κατάρτιση και τη Συμβουλευτική. Διαθέτει άρτια οργανωμένο και εξοπλισμένο ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Επιπέδου 2 με έδρα την Αθήνα πιστοποιημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού) Η διεξαγωγή της εκπαίδευσης Τεχνικών Ασφαλείας συνδυάζεται με ηλεκτρονικές παρουσιάσεις, ειδικές σημειώσεις, μελέτες περιπτώσεων, προσομοιώσεις εργασίας αλλά και μέσω e-learning (εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση). 

Τα προγράμματα επιμόρφωσης αφορούν επιχειρήσεις που ανήκουν στη Β’ κατηγορία (μεσαίας επικινδυνότητας) και Γ’ κατηγορία (χαμηλής επικινδυνότητας). Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (Ν. 3850/2010) για την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων σε όλες τις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως αριθμού απασχολουμένων, ο εργοδότης έχει την υποχρέωση να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες τεχνικού ασφαλείας. Δύναται είτε ο εργοδότης είτε εργαζόμενος της επιχείρησης να αναλάβει καθήκοντα τεχνικού ασφαλείας κατά περίπτωση, εφόσον διαθέτουν τα κατάλληλα προσόντα ή λάβουν την κατάλληλη επιμόρφωση.
 

Ο τεχνικός ασφάλειας είναι σύμβουλος του εργοδότη και των εργαζομένων και σε γενικές γραμμές η αποστολή του είναι: να επιθεωρεί τακτικά τις θέσεις εργασίας από πλευράς υγείας και ασφάλειας της εργασίας, να αναφέρει στον εργοδότη οποιαδήποτε παράλειψη των μέτρων υγείας και ασφάλειας, να προτείνει μέτρα αντιμετώπισης και να επιβλέπει την εφαρμογή τους, να μεριμνά ώστε οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση να τηρούν τους κανόνες υγείας και ασφάλειας της εργασίας και να τους καθοδηγεί για την αποτροπή του επαγγελματικού κινδύνου που συνεπάγεται η εργασία τους.

 

Επιμόρφωση Εργοδοτών Επιχειρήσεων και Εργαζομένων σε Επιχειρήσεις Β’ κατηγορίας
checkΕνημερωτικό Δελτίο.
checkΕνημερωτική Επιστολή Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας
checkΔραστηριότητες Επιχειρήσεων Β’ Κατηγορίας κατά ΣΤΑΚΟΔ 1980

 

Επιμόρφωση Εργοδοτών Επιχειρήσεων και Εργαζομένων σε Επιχειρήσεις Γ’ κατηγορίας
check Ενημερωτικό Δελτίο.
check Ενημερωτική Επιστολή Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας
check Δραστηριότητες Επιχειρήσεων Β’ Κατηγορίας κατά ΣΤΑΚΟΔ 1980

 

Τα Προγράμματα επιμόρφωσης θα πραγματοποιηθούν κατόπιν εγκρίσεώς τους από το  Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας (Γενική Διεύθυνση Συνθηκών και Υγιεινής της Εργασίας).Μετά τη λήξη του εκπαιδευτικού προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση.

 

Περισσότερα ΕΔΩ.

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Εμπορικός Σύλλογος Καλλιθέας.
Ελ. Βενιζέλου 104, Καλλιθέα, 17676
Καλλιθέα, Αθήνα, GR

Search