ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ? CLICK HERE
Δευτ. - Παρ.: 9:00 - 18:00
Σαβ. - Κυρ. Κλειστά
+30 6980 096 800
ΕΣΚ
Ελ. Βενιζέλου 104, Καλλιθέα
Διεύθυνση
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ 2019

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Καλλιθέας, στο πλαίσιο των ενεργειών του για την στήριξη της τοπικής αγοράς και την προβολή των επιχειρήσεων της περιοχής, προτίθεται να διοργανώσει για πρώτη φορά Διαγωνισμό Καλύτερης Εορταστικής Βιτρίνας Καταστήματος, ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων.

Πιο συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός θα απευθύνεται σε εμπορικά καταστήματα: Ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ μόδας, καλλυντικών, κοσμηματοπωλεία, ειδών δώρων, βιβλιοπωλεία, λευκών ειδών, άρτο-ζαχαροπλαστεία, ανθοπωλεία κλπ

Γι’ αυτό καλεί όλους τους καταστηματάρχες να συμμετάσχουν, δίνοντας με αυτό τον τρόπο μια εορταστική εικόνα στο κατάστημά τους αλλά και ένα ισχυρό κίνητρο στους καταναλωτές της περιοχής να παραμείνουν στην πόλη, για τα ψώνια τους στις εορτές των Χριστουγέννων.

Οι επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν, θα προβληθούν μέσα από την ιστοσελίδα μας και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και οι τρεις καλύτερες βιτρίνες που θα έχουν την μεγαλύτερη απήχηση ,θα επιβραβευθούν στην εκδήλωση μας για την κοπή Βασιλόπιτας 2020.

Παρακαλούμε, όσοι επιθυμείτε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό όπως μας αποστείλετε μία φωτογραφία της βιτρίνας σας στο messenger του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Καλλιθέας.

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων συμμετοχής, την ΤΡΙΤΗ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019.
Επισημαίνεται ότι βασική προϋπόθεση για την πραγματοποίηση του διαγωνισμού είναι η συμμετοχή τουλάχιστον 10 επιχειρήσεων, διαφορετικά η δράση δεν θα υλοποιηθεί.

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Εμπορικός Σύλλογος Καλλιθέας.
Ελ. Βενιζέλου 104, Καλλιθέα, 17676
Καλλιθέα, Αθήνα, GR

Search