ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ? CLICK HERE
Δευτ. - Παρ.: 9:00 - 18:00
Σαβ. - Κυρ. Κλειστά
+30 6980 096 800
ΕΣΚ
Ελ. Βενιζέλου 104, Καλλιθέα
Διεύθυνση
Ευχές Προέδρου ΕΣΚ

Ευχές Προέδρου ΕΣΚ

Εύχομαι από καρδιάς , και εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου ,Καλά  Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη, δημιουργία, ενότητα, χαμόγελα, πρόοδο και ευημερία και ο καινούργιος χρόνος να είναι γεμάτος με  περισσότερες επιχειρηματικές ευκαιρίες ...

Πέρα από τις ευχές , θα ήθελα να τονίσω και να υπενθυμίσω στους καταναλωτές ότι γιορτάζοντας και ψωνίζοντας στην πόλη μας:

Ø  ΣτηρίζΩ την τοπική ΑΓΟΡΑ

Ø  ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ø  ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ

Ø  ΠροσφέρΩ στην ανάπτυξη ΤΗΣ

Ø  ΣΤΗΡΙΖΩ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ø  ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ

Ø  ΕπενδύΩ  στο μέλλον των παιδιών μΟΥ

Συνεχίζουμε δυναμικά την προσπάθεια που  ξεκινήσαμε προ πενταετίας τηρώντας την υπόσχεσή μας παραμένοντας κοντά στους συναδέλφους μας, των οποίων οι αντοχές δοκιμάζονται καθημερινά.  Είμαι βέβαιος ότι μέσα από κοινή δράση, μέσα από το εμείς και όχι το εγώ, μέσα από έργα και όχι λόγια,  από πράξεις και όχι υποσχέσεις … θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τις προκλήσεις των καιρών… Έχουμε κοινά προβλήματα και κοινές αγωνίες…. «Η ομαδική εργασία είναι η ικανότητα να δουλέψουμε μαζί προς ένα κοινό όραμα»  !!!!

Ένα όραμα που θέλει την Καλλιθεάτικη αγορά σημείο αναφοράς και προορισμό για κάθε καταναλωτή. Μέσω των ενεργειών – δράσεων μας θέλουμε να αναπτύξουμε την τοπική επιχειρηματικότητα προβάλλοντας τις επιχειρήσεις της πόλης μας.


Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του ΕΣΚ Καλλιθέας

Ανδρέας Αναστόπουλος

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Εμπορικός Σύλλογος Καλλιθέας.
Ελ. Βενιζέλου 104, Καλλιθέα, 17676
Καλλιθέα, Αθήνα, GR

Search